2011. március 6.

Botladozásom közzétéve


Rávilágítva a blogolás rejtelmeire, teljesen feleslegesen írtam újra a díjra vonatkozó bejegyzést,  mert a bejegyzések között megtaláltam elmentve piszkozatként az előzőt, meg az előzőt, (és persze teljesen más tartalmút) amiből állítólag kikattintva kiléptem és bodor módon abban a hitben leledzettem, hogy el is veszítettem.
Most már átérzem a "Jó pap is holtig tanul" mondás lényegét. Szóval a két piszkozatként mentett előző-előzőeket töröltem, mert már azt is tudok, és elvonulok innen egy kis időre, hagyom a többieket érvényesülni, és önmagamban ülepedni az eddig tanultakat. No és ehhez a bejegyzéshez nem kérnék kritikát, mert ismeritek a Cyranot: "Magamat kigúnyolom, ha kell, de hogy más tegye, azt nem tűröm el!"

4 megjegyzés:

Gesztenye receptjei írta...

Mariann!
Szerintem senki nem gúnyol ki, én is még mindig tanulom a blogszerkesztést (kettő is van belőle:-)))
Még most is fedezek fel dolgokat, amiket én olyan körülményesen csináltam aztán csak egy kattintás és kész.
Mondtam, hogy segítek:-))

Titi írta...

Nekem van személyi számítógépmesterem, de még így is akadnak nehézségek. Nem olyan egyszerű ez a dolog, amilyennek látszik. Én becsülöm a bátorságunk! :) Majd megtanuljuk idővel ;)

Titi írta...

És nagyon szuper az új dizájn!

ingyom bingyom írta...

Köszönöm Gesztenye, igyekszem, Titi is írt okosságokat a statisztika megtekintéséhez, mindjárt kipróbálom oda találok-e.
Még beírom a délutáni főzésemet, aztán azt hiszem a héten nem főzöm többet, hál istennek el vagyok még látva a férjem Anyukája és az én Anyukám is segít, hogy tudjak tanulni.
Puszi nektek!