2011. március 6.

Csak úgy beszóltam röviden

Csak néhány régi bloggertől megkérdezném a statisztika azt is számolja, hogy hányszor nézem meg saját magam? Vagy azt nem számolja, ha magamra kattintok, belépés nélkül, ennyire intelligens a google blogger.com? Mert egy kicsit megdöbbentő nekem a 200-on felüli szám ott alul........ ????? Most hajnali 2 óra van, és kipróbáltam benne vagyok a blogba kilépéssel tudom becsukni, háromszor kiXeltem magam, majd visszakattintottam, és hárommal nőtt a statisztika alul.
Könyörgöm árulja el valaki, hogy lehet ezt elkerülni, mert ezek szerint olan hüle vok, hogy azt sem tudom hogyan kell belépnem a saját blogomba.
Mondjuk még azt sem néztem, hogy a kommentelések valahol számolva vannak-é, vagy sem, mármint számolva vannak, csak a nevek mellett nincs szám, hogy hanyadik komment..... Beszélek itt magamban, egy kissé öreges szokásaim lettek.....

Szépjóéjszakát minden éjjeli bagolynak aki szakdolgozatvédésre készül és épp kinéz a fejéből valahol messze, de csak egy ujjnyira tőlem.....

1 megjegyzés:

Titi írta...

A statisztikáknál, az áttekintésnél a grafikontól kicsit lejjebb, jobbra van valami olyasmi, hogy a saját oldalmegjelenítésnek nyomon követése. Ha arra a szövegre rákattintasz, akkor ott át tudod állítani, hogy a saját oldalmegjelenítéseidet mellőzze. Ott kell bepöttyözni és menteni.