2011. március 10.

Egy szép nap margójára

5 fantasztikus dolog, ami történhet az emberrel :
 Sajnos a bejegyzést nem voltam képes frissiben feltenni, ma már március 10. ezek a történetek tegnapi események.
  1. Megvédtem a szakdolgozatomat ötösre, magyarul elkezdhetek tanulni a záróvizsgákra, hipp-hipp hurrá!
  2. Meglátogattuk Apukámat felköszönteni a szülinapjára, sajnos csak módjával, mert cukros, torta nincs, így hát graepefuitba nyomtuk a gyertyát és a tűzijátékot, hogy minek nem tud örülni az ember
  3. Anyukám is megkapta az utó-nőnapos virágot.
  4. Mi meg kaptunk frissen sült kalácsot .
  5. kb. 21.30-ra értünk haza és mi várt az asztalon? Egy óriási boríték egy nagy Titokkal! Móni a Drága tegnap (március 8-án, tegnap, még tegnap volt........) feladta a  NYEREMÉNYT, írt hozzá nekem szerelmeslevelet is, és igen ideért .
  6.  
    A szett illik az étkezőnek kinevezett szoba falához, mi csak 4-en vagyunk, a hétvégén kipróbáljuk. Ígérem akkor az asztalra fog kerülni, csak nem bírtuk ki, hogy a M.....donnás melltartófeelinget ne próbáljam ki............
Köszönöm! Majd meghálálom valamivel, mert nem utánvéttel kaptam az óriásborítékot! Ha mással nem akkor valamikor, valakinek játszom én is ilyen játékot, mert gondolom ez az egésznek az értelme. Most már utána kell néznem ennek a sorsolósdi játéknak is, ha valaki tud valami titkos szabályzatról megoszthatná velem.

Egyébként a szettet Kata varrta, neki is nagyon köszönöm, szép a varrás, én a tartósságáért nem aggódnék, majd az első vörösbor folt után referálok róla, hogy mit bírt ki.

4 megjegyzés:

Titi írta...

Szívből gratulálok Mindenhez! :) Jót nevettem a melltartós szövegen :D

ingyom bingyom írta...

Köszönöm szépen!

Maimoni írta...

Ó, örülök, hogy megérkezett!:))
És látom, multifunkciós...:)

ingyom bingyom írta...

:))