2011. március 2.

NEM TUDTAM ELALUDNI

Remélem meg fogom tanulni, hogyan is lépjek be a saját blogomba, nem hittem volna, hogy az ember saját önnön maga korlátja tud lenni.
Most ismerkedem a szerkesztéssel, annyi sok fület próbáltam ki eddig, nem is emlékszem melyik mit jelent.

Ez a bejegyzés szerkesztő oldal is elég érdekes, nekem egy kissé kopasznak tűnik, s a "Link:" mellé is gondolom mit lehetne biggyeszteni, bár akkor nem értem a fejlécen lévő másik "Link" jelet. Na mindegy, a mai este még elgondolkodom rajta, mert már túl vagyok az éjféli kongatáson, s lám ez is lehet egy függőség. Valamely barátibb hátteret is találni szeretnék, annak viszont nagyon örülök, hogy az ELTE Természettudományi Karának kertjében készült (nagyobbik gyermek általi) tavalyi cseresznyevirágzás fotót sikerült beszerkesztenem kicsinyítéssel, kivágással, aláírással. (Na ilyet sem írok többet, mert minden hónapban módosítottam a hátteremet, -utólagos bejegyzés 2012. március 19-én,-)

Nem tudom Ti hogy vagytok vele, mennyire érzitek egyedül magatok a bejegyzések szerkesztése közben.

Egyelőre én úgy érzem levelezni fogok magammal, remélhetőleg ez a Titkos napló, ami a szó legszorosabb értelmében titkos azért tud örömet szerezni, ha másnak nem akkor nekem, saját magamnak, hogy önző énem is megmutassam.
Mindig úgy éreztem, túl sokat nem árulhatunk el magunkról, az egyfajta kivetkőzés, magamutogatás, önmagunk kifordítása, ami kikezdési felület, lehetőség másoknak.

Egy fajta odatartom az arcomat, üss meg feling, mely lehet jó és rossz értelmű is. Remélem bírni fogom a kritikákat is, s nem leszek túl szentimentális, vagy túl erősen szókimondó.
De a sok-sok fogalmazás, és írás amit eddig másoknál olvastam jelent annyit, hogy megismerhetővé válik az EMBER, aki gyengeségében is a legerősebb, s ezt értsétek szó szerint.
Szép álmokat mindenkinek!
Mariann voltam!

8 megjegyzés:

Gesztenye receptjei írta...

Mariann!
Ha kell a szerkesztéssel kapcsolatban segítség szóljál nyugodtan, ha tudok segítek:-)
Egy jó tanácsot talán elfogadsz tőlem.
Ha recepteket írsz, készíts címkéket, mert akkor majd könnyebb lesz a visszakeresés.
Na kettő lesz belőle, szóval a másik, ha receptet írsz, akkor hagyd kicsit szellősebbre, külön a hozzávalókat az elkészítést, hogy jobban átlátható legyen.
Az oldalsávba sok minden hasznos dolgot be tudsz rakni, pl. kommeneteket, saját bloglistát.
Jó szerkesztést.

Andicsek írta...

Kedves Mariann!
Örülök, hogy megtaláltalak! mivel a múlthéten estem bele ebbea kellemes "hibába", hogy én is nyitottam egy blogot. nagyon sok kedves követőm akadt akiknek majd nyilván valami- nagyon sok- érdekes dolgot kelll mutatni. ezért is jó-nekem- hogy idetaláltam, mert hátha "vak vezet világtalant" és megfejtjük blogolás relytelmeit. Persze én is kaptam felajánlást segítségre és kaptam is, de az önnálló felfedezés öröme ,mégiscsak más ugye:) édes üzenetet is kaptam: készíts linket.... hűűű meg ha meg nahát de talán már megvan. Neked??

Aranyalma írta...

Kedves Mariann!

Nagyon szeretem a kezdő blogosokat, saját magam látom viszont... :) Tehát ne főjön a fejed a kezdeti nehézség miatt, hamarosan rutin lesz belőle, meglátod! :) Ha segítségre van szükséged, hozzám is fordulhatsz! Bármikor!
Titkos napló? ugyan már... aki ennyi kommentet ír egy játékhoz, már alapból felhívja magára a figyelmet... :D (Olvasás közben nagyon jól szórakoztam!!!) Gratulálok a nyereményhez! :)

Szép napot és sok sikert a blogoláshoz:
egy másik Mariann, aki Aranyalmának álcázza magát

Talán még annyit tanácsolnék, csinálj egy próbablogot, és ott próbálgasd a gombokat, hogy ne a már meglévő torzuljon, ha valami véletlenül nem sikerülne!

Titi írta...

Nálam a legújabb a kényszeres statisztika-bámulás... Látszik, hogy szintén nagyon új vagyok :)
Sok sikerélményt kívánok!

Aranyalma írta...

Talán örülni fogsz... azért, hogy gyakorolj, máris 2 díjjal szeretnélek meglepni, részletek miatt látogass el hozzám. Ha bármilyen kérdésed lenne, vagy nehézségekbe ütközöl, csak szólj!
Szép estét! :)

Aranyalma írta...

Meg persze nem azért adom, hogy csupán gyakorolj... látom benned a kreatív embert! :)))

Mézeskalács írta...

Határozottan tetszik a stílus amiben írsz! Csatlakoztam!:)

ingyom bingyom írta...

Köszönöm Mariannak és Mézeskalácsnak, aranyosak vagytok!

Üdv egy Nyúl az űrből!