2011. július 4.

Migrén

Igen a hasogatós, amitől vasabroncsnak érzed a koponyád, s egy merő fájdalomgörcsnek mindazt, ami benne van. Az az igazi könnyfolyós, a hangot nem tűrő, a csak ezt a zenét ne halljam, csöndet akarok típus. No meg az alvás, az alvásból kótyagos ébredés, és szivacsos nyakmozgás érzés, nagyon remélem holnapra elmúlik.
A villamoson, majdnem fenn maradtam az Astoriánál, aztán aludtam a Metrón az Őrsig, de a Héven már csak pihentettem a szemem, ott baj lett volna, ha Gödöllőnél veszem észre, hogy bocs, de le kellett volna szállni egy órával azelőtt Mátyásföldön.
Persze, ha ide tudok írni egy szösszenetet, akkor már jobb egy kicsit, most vettem be egy Béres Trinell Pro-t és harcolok.
Csak azt tudnám megállapítani mitől van, akkor kikerülném. Illetve tudom, hogy reggel nem ittam kávét, hogy napközben elfelejtettem enni, csak a citromos víz tartotta bennem a lelket, de lehet, hogy ez az "enninembírás" volt az előjel, és közrejátszott valami fronthatás is. Érdekes, most nem volt hányingerem.
Kezd hatni a lórugás, érzem az agyamba a vértolulást, a javulás abból látható, hogy túl vagyok öt mondaton, sikerült telepítenem blogomra a  -t,  továbbá végig bírom
/tam hallgatni Morcheeba  -t, és el tudok morfondírozni, hogy hova lett a szombaton gyártott bonbonom,
házi konyakosmeggyesem. Az illetékesek csak annyit mondtak, megettük, majd úgyis készítesz újat... :) Nesze neked, pedig azt hittem nem olyan jó, én eszem meg az egészet, 24 db bonbon oda.5 megjegyzés:

Kati írta...

Jó gyógyulást, remélem hamar kigyógyulsz a migrénből.:)

ingyom bingyom írta...

Köszönöm az együttérzést, nagyon aranyos vagy ! :)

Andicsek írta...

nekem szerencsére ritkán fáj a fejem, migrénem is talán egy évben egyszer kap el. Anyukán nagyon migrénes, látom mit szenved miatta. mivel tudatlan vagyok kérlek áruld el ia az a linkvihin. angolul sem nagyon értek így pláne nehéz, de azért kíváncsi vagyok! Andicsek

ingyom bingyom írta...

Kedves Andicsek! Sokat nézegettem a többi blogtárs oldalát, honnan kerül minden bejegyzés alá az a hármas, vagy négyes felosztású kicsi kép, amiből egy másik bejegyzésbe tudunk átugrani, hát ott van mellette, vagy völötte a szöveg:
You might also like: és valahol kicsiben és szürként a linkwintin is megtalálható.
Ha arra rákattintasz, de úgy, hogy be vagy jelentkezve a blogodba és úgy vándorolsz át máshová akkor valahogy levezetődik hogyan kell feltölteni a blogodba.
Azt jelenti, hogy ha azonos címmel ellátott bejegyzésed van már, azt oda dobja az utolsó bejegyzés alá, és így lehet másoknak lépkedni benne.
Na most ez olyan jól elmagyaráztam, hogy én sem értem.
Puszi!

Andicsek írta...

Halihó! rég jelentkeztél, hogy vagy frontokkal? nekem 3. napja fáj a fejem, nem migrén csak fáj. gyógyszer sem nagyon hat... ja meg az ujjamat is levágtam...